keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Nopea katsaus Sb Welhoihin

Hyvää päivää!

Mahtavaa keskiviikkoa kaikille lukijoille. Eilen käytiin katsomassa Kalpan peliä ja voittohan sieltä napsahti kovaa Saipaa vastaan. Peli oli vauhdikasta sekä agressiivista. Pelistä en ala sen enempään kertoa mutta pakko hehkuttaa nuorta maalivahtia Samu Perhosta, joka pelasi Kilpipaidassa ensimmäisen liiga ottelun ja aloitti mahtavasti nollapelillä!!!! Mahtavaa!!!!
Tästä linkki Perhosen pelaajakorttiin----> http://www.kalpa.fi/joukkue/nayta/samu-perhonen
Myös upeista torjunnoista huolimatta Samu taisi valloittaa savolaiset naiset heiluttamalla jäätävää tukkaa kesken toisen erän!

Sb Welhot pelaavat lauantaina ja sunnuntaina Kuopiossa!

Sb Welhot

Muutamia pelaaja poimintoja, jotka säväyttivät itselläni silmään kauden ensimmäisessä pelissä! Haluan jo nyt sanoa lukijoille että keväällä tulemme taistelemaan noususta. Peli näytti jo suhteellisen hyvältä siihen nähden, että pelaamme vasta kauden ensimmäisiä pelejä. #Cama Welhot
  Muutamia pelaaja poimintoja!

Petri Lesch, Maalivahti  #30

Yksi divarin parhaista maalivahdeista upein refleksitorjuntoineen. Jos Welhoilla huono pelipäivä niin on varmaa, että tämä mies pitää Welhoja pystyssä. "Jos pelituntuma paranee kauden mittaan niin tuleeko tämän miehen taakse enään kevään kovissa peleissä palloja menemään" Mietteliäänä miettii Savonmafia.

Iiro Lankinen Oikea puolustaja #49

Uskomattoman taitava ja varma puolustaja. Viime kausi oli todella hyvä ja olisi ollukkin hienoa jos hyvä kausi olisi kruunautunut liiganousuun, tosin Lankinen on luvannut pelata niin kauan kunnes Sb Welhot nousee liigaan. Näytti uskomattomaa pelirohkeutta harhautellessaan alimpana miehenä ensimmäisessä kotiavauksessa. Tämä mies tarjoaa rahoille vastinetta!!!

Jonni Koskinen Oikea puolustaja #20

Kookas puolustaja, joka näyttänyt kuuluvansa Sb Welhojen avaukseen, Jatkoajalla kotiavauksessa ratkonut Koskinen pelaa todella hyvin ja varmasti. Pallo pysyy lavassa tilanteessa kuin tilanteessa. Helppoa pelata kun voi myös luottaa takana olevaan viimeiseen lukkoon #30.

Olli Taskinen VL #29 Kapteeni

Viime kaudella katsomosta, joku junnu kertoi kuinka Taskinen muistuttaa lätkämaailmasta tuttua Sidney Crosbya. En ota kantaa, mutta sen tiedämme, että Taskiselta löytyy uskomaton pelikäsitys pelistä sekä monipuolisesta treenaamisesta. Juuri 100 divaripisteen viimeistellyt Taskinen on kokenut konkari, jonka johdolla etenemme kohti liiganousua. Taskinen tekee töitä kentällä mutta vaihdossa ollessaankin motivoi joukkuekavereita ja sen merkityksen huomasi kotipelissä. Taskinen on loistava kapteeni valinta. Tästä linkki Taskisen blogiin ---> http://reenipaivakirja80.blogspot.fi/

Eero Vepsäläinen OL #41

Harvoin Welhoissa pelaa liigamestaruuden voittaneita pelaajia. Vepsäläinen ei ole aloittanut pelejä parhaalla mahdollisella tavalla mutta pisteiden valossa silti peli näyttää kulkevan. Uskon, että Vepsäläinen tulee olemaan yksi tärkeimmistä pelaajista kevään kovissa peleissä. Vepsäläinen näytti ensimmäisessä kotipelissä hieman ylimieliseltä, mutta se voi kuulua hänen "pelityyliin". Loistava pelaaja.

Janne Pitkänen Kh #44

Salibandy maailman oma Ruud Van Nistelroy. Jäi mieleen viime kauden hyvästä vireestä, mutta tämä kausi alkanut hiljaisemmin. Itse tykkään Pitkäsen pelityylistä. Pitkäsen sisällä on selvästi pieni "JarkkoRuutu", joka tulee varmasti jokaisessa pelissä esiin. Tämä mies saa vastustajan kuumumaan ja omasta mielestä on hyvä, että tälläisiä pelaajia on joukkueissa. Uskon, että useat katsojat eivät tykkää Pitkäsen teoista kentällä, mutta ne ovat elintärkeitä pieniä asioita jotka vaikuttavat peliin. Uskomaton mies!

Olisin voinut kirjoittaa vielä monesta muustakin pelaajasta, mutta aikani ei tänään siihen riitä. Otetaa kauden mittaan esiin nuoria lahjakkuuksia, joita Kuopiossa ja Nilsiässä vilisee. Tähän on vielä hyvä lisätä divarikauden ensimmäisen ottelun maalikooste. https://www.youtube.com/watch?v=ZAhqNY2ibCc#t=327


Jatketaan harjoituksia

SavonMafia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti